Russeklær

Når man begynner på videregående og russetiden nærmer seg, er det nesten blitt obligatorisk å kjøpe seg en eller flere russegensere!
Russegensere er en populær måte å indikere at man er buss, gruppe eller van.

Populære produkter

Zip-Hoodie-Darkline-svart

Les mer om oss

Når man begynner på videregående og russetiden nærmer seg, er det nesten blitt obligatorisk å kjøpe seg en eller flere russegensere! Russegensere er en populær måte å indikere at man er buss, gruppe eller van. Vi tilbyr russegenser med egen logo – enten du er alene eller i en gruppe! I tillegg tilbyr vi selvfølgelig russegensere uten trykk. Disse er komfortable, og kan brukes av alle aldersgrupper!

Dersom du er ute etter en russegenser med trykk, er vi behjelpelige. Det finnes det mange måter å gjøre dette på. Hos oss kan du velge så mange trykk du ønsker, eller du kan gå for standardtrykk! Mange personer er også flinke grafisk, og klarer faktisk å lage logo eller ønsket trykk helt selv!

Det finnes også en rekke ulike logodesignere. Disse har ofte spesialisert seg innenfor ulikt design, så her gjelder det å finne en som kan oppfylle deres ønsker!v Dersom du og din gruppe sliter med å finne en flink logodesigner, er det bare å ta kontakt med oss! Vi hjelper gjerne.

Ofte vil russegrupper slippe 2 eller 3 ulike navn. Såkalt teaser, dekk og konsept. Det gjør at det ofte blir mange russegensere, og det kan derfor være gunstig å tenke på russegenseren sin pris ettersom at russetiden allerede er dyr for mange! Vi tilbyr russegenser i mange ulike farger, og vi ønsker å være best på pris slik at du og din gruppe kan kjøpe flere gensere uten å måtte bruke tusenvis av kroner!

Vi tilbyr rabatter til grupper som bestiller et større kvantum gensere. Er du nyskjerrig på hvilken pris vi kan tilby deg og din gruppe, kan du legge inne en sponsorsøknad her, så tar en av våre ansatte kontakt med deg! Merk at jo flere gensere dere bestiller, jo rimeligere blir det! Vi skreddersyr pakkepris til deres antall, slik at dere får best mulig pris.

Vi i Darkline tilbyr deg også muligheten til å designe din egen russegenser! Det er bare å ta kontakt med oss dersom du og din gruppe trenger hjelp med å lage egen genser. Vi har samarbeid med flinke logodesignere, og kan hjelpe med innspill til både design, navn og alt annet! Velg farge på genserne, så hjelper vi derfra!

Dersom du og din gruppe allerede har bestemt dere for navn og logo, er det enkelt å sende over dette til oss. Vi vil designe en kleskolleksjon for dere, og sende over et utkast. Her er det bare fantasien som kan sette en stopper! Vi har ingen begrensning på hvor mange utkast dere kan få. Det eneste kravet vi har er at dere som kunde skal være fornøyd!

Russegenserne hos Darkline kommer i en rekke ulike farger. Basisfargene våre er light gray, gray, navy og black, men vi har mye mer på lager! Finner du ikke fargen du leter etter på nettsiden? Send oss en forespørsel, så vil vi hjelpe deg. Vi har et bredt fargespekter og kan tilpasse fargene til deres ønsker!