Om oss

 

darkline russeklær

Darkline.no eies og drives av selskapet Redbuss AS og skal være en trygg klesleverandør til blant annet russ, skoler og revyer. Vi har fokus på god kommunikasjon mellom kunder og oss, og ønsker et tett samarbeid hele veien. I Darkline er det kunden som er sjefen. Vi er åpne for at dere skal kunne velge designet helt selv – samtidig som vi vil hjelpe dere på veien og komme med innspill!

Vi tilbyr ziphood, hoodie, crewneck, longsleeve, joggebukser og om ikke lenge kommer vi med en spennende nyhet! Ikke bare selger vi klær til russegrupper, men vi kan levere customdesign til alt fra privatpersoner til bedrifter, skoler og idrettslag!

Hos oss er det bare kreativiteten som setter begrensinger. Skulle deres gruppe ønske å skille dere ut fra de andre, eller ønsker dere å gjøre det helt simpelt? Ta kontakt i dag! Vi setter alltid kommunikasjon først, og ønsker og tilby våre kunder den beste servicen og hjelpen vi kan gi.

Darkline har kontorer og showroom sentralt i Oslo sentrum, samt et lager på Alnabru i Oslo. Er du og din gruppe interessert i en gratis klesprøving? Kontakt oss her!

 

Møt teamet som står bak Darkline

Celina Olsson
Daglig leder og kontaktperson

Sunniva Asplem
So-Me Manager og kontaktperson

Wiktoria klich
Grafisk designer og kontaktperson

Marek Krysiak
Partner

Rodrigo flores
Partner

Igor

Igor draskovic
partner