Velkommen til klesprøving hos oss i Oslo —

Kjøp 2, betal for 1.

Med lynrask levering på 6 uker garanterer vi at klærne kommer tidsnok til en uforglemmelig slippfest. Ellers får dere HELE kolleksjonen _GRATIS

Book møte her!

Våre fordeler

HVORFOR OSS? —

Vi vet at dette er deres tid til å skinne. Det er derfor vi retter alt vårt fokus på nettopp dere, for å kunne imøtekomme alle deres ønsker og krav til de ultimate antrekkene til RT.

Darkline har over 10 års erfaring med å gjøre russefeiringen legendarisk, og årets feiring blir inget unntak. Book et møte, og la oss planlegge deres neste eventyr sammen! Våre tidligere kunder har nevnt gunstige priser, god kvalitet og særeget design som noen av fordelene med å velge Darkline.

Anmeldelser —

Vårfornøyde kunder

RUSSEKLÆR —

Bestselgere

[wt-related-products product_id=759]

Hovedprodukter —

Laget med

kjærlighet til våre

kunder

Det er enkelt å booke et innledende møte med Darkline;

bare ta kontakt med oss for å finne et tidspunkt som passer for dere. Det beste av alt? Når dere booker et møte, binder dere dere ikke til noe som helst — møtet er helt uforpliktende. Under det første møtet får dere sjansen til å legge frem ideene og konseptene deres.

SE VÅR KOLLEKSJON HER 

Kolleksjon —

Kolleksjonen vil tilpasses deres ønske og vil designes med dere på lag..

Her er prikken over i-en: Hvis gruppen din er en av de 10 første som sikrer seg et møte, kan deregjøre dere klare for noen heftige goder. Hva med et ‘kjøp 1, få 2’ tilbud på gensere? Det blir dobbelt så mye stil for halve prisen! Når det gjelder innkjøp, håndteres alt fysisk under møtet. Dette sikrer at det ikke er noe rom for forvirring, og at dere kan gå derfra med visshet om at dere har tatt de riktige valgene.

Vi har et bredt utvalg og kan tilby dere: 

ZIP HOODIE/HOODIE

330kr

Inkluderer hovedlogo forran og bak, navneliste, etternavn Dere behover ikke
ha vår logo på armen.

CREWNECK

330kr

Inkluderer hovedlogo forran og bak, navneliste, etternavn Dere behover ikke
ha vår logo på armen.

LONGSLEEVE

330kr

Inkluderer hovedlogo forran og bak, navneliste, etternavn Dere behover ikke
ha vår logo på armen.