Hvordan vaske russegenser?

Darkline

 

Slik vasker du din russegenser

Når man endelig har fått russeklærne sine, er det ingen hemmelighet at det er skummelt å vaske den første gang! Vi har laget en guide på hvordan du vasker din Darkline russegenser for å holde den like myk inni og for å ta vare på trykket! På den måten slipper du å være redd for å ødelegge genseren din i vaskemaskinen! 

Darkline sine russegensere er trykket i god kvalitet. Trykket er smeltet godt inn i klærne for å unngå at trykket knekker eller sprekker opp! Det er likevel viktig å vaske genseren på riktig måte for å unngå at den blir misfarget eller for å skade trykk eller kvalitet. 

Hva kan man vaske den sammen med? 

Vi anbefaler at du vasker genseren din med lignende farger. Våre navy gensere kan helt fint vaskes med sorte og andre mørke klær. Denne kan også vaskes med dine joggebukser dra Darkline! For å ivareta klær med mørk farge, anbefaler vi å bruke vaskemiddel uten bleking! Unngå å bruke vaskemiddel for hvitt og lyst tøy på mørkt tøy!

Våre light gray gensere kan vaskes med lyst tøy, for eksempel Darkline joggebukse i light gray, annet lysegrått og beige. Har du noen hvite klær som ikke trekker til seg farge, kan du også slenge de i samme vask om du føler for det! Ikke vask med farget tøy! Har du gensere fra Darkline i andre farger, anbefaler vi å vaske de med tøy i lignende farger. 

Hvilket program skal man bruke?

Så over til det viktigste, hvilket program skal man bruke? Darkline sine gensere vaskes på 30 grader. For å ta vare på trykket anbefaler vi å se til at sentrifugen ikke er på mer enn 1200. Vi anbefaler ikke å tørke genseren i vaskemaskinen. Da vil den ikke holde seg like myk inni, og over tid kan den bli fortere slitt.

Denne guiden kan du sende til foreldrene dine om det er de som vasker klærne dine – eller du kan følge den om du vasker klær selv! Har du flere spørsmål om hvordan du vasker din russegenser? Ta kontakt med oss her!