KJØP 2,
BETAL FOR 1

Med lynrask levering på 6 uker garanterer vi at klærne kommer tidsnok til en uforglemmelig slippfest. Ellers får dere HELE kolleksjonen GRATIS.

BOOK MØTE NÅ Bestill Samtale

gutt og jente på ryggen i zip

VÅRE FORDELER

HØY KVALITET
 ENKEL BETALING
 RASK LEVERING
 HENTES
 100% GARANTI
gruppebilde jenter
HVORFOR OSS? —

Vi vet at dette er deres tid til å skinne. Det er derfor vi retter alt vårt fokus på nettopp dere, for å kunne imøtekomme alle deres ønsker og krav til de ultimate antrekkene til RT.

Darkline har over 10 års erfaring med å gjøre russefeiringen legendarisk, og årets feiring blir inget unntak. Book et møte, og la oss planlegge deres neste eventyr sammen! Våre tidligere kunder har nevnt gunstige priser, god kvalitet og særeget design som noen av fordelene med å velge Darkline.

BESTILL SAMTALE HER Bestill Samtale

FORNØYDE KUNDER

Raman
RamanAbsolutt anbefalt!!
Les mer
Absolutt anbefalt!! Brukte darkline sine klær under min russetid i 2023. Det var en enkel bestillingsprosess, i motsetning til de andre vi hadde på teaser- og dekk-slipp. God kvalitet og god oppfølgning gjennom hele prosessen.
Petter
PetterVeldig fornøyd
Les mer
Celina følger opp nøye, og klæra er veldig bra!
Magnus Thorstensen
Magnus ThorstensenVeldig fornøyd med hele prosessen.
Les mer
Veldig fornøyd med hele prosessen. utrolig rask hjelp, oversiktlig bestillingsprosess hvor vi i elevrådet ikke trengte å løfte en finger. Gleder oss til å motta klærne
Previous
Next

VI TILBYR RUSSEKLÆR, SKOLEKLÆR OG REVYKLÆR

jente hoodie
gutt longsleeve
jente zip
gutt crewneck
gutt zip og hodebånd

USIKKER PÅ STØRRELSENE?